Werklaarzen met een hoog veiligheidsniveau nodig? Kies voor Grisport

grisport werklaarzen

In diverse beroepen is het niet toegestaan om met vrijetijdsschoenen op je werk te verschijnen. We hebben het hier dan over beroepen waar je als professional wordt blootgesteld aan bepaalde risico’s. Om deze risico’s te minimaliseren worden goede veiligheidsschoenen dan ook verplicht gesteld. 

Deze regel geldt voor veel beroepen in de horeca, de voedingsindustrie en de zorgsector. In die werkvelden is het vaak belangrijk dat je schoenen van antislip zijn voorzien. Werk je in een magazijn, in de transport, in de bouw of in de metaalsector, dan zijn er zelfs nog meer maatregelen nodig ten aanzien van je schoenen. Met name in die gevallen bieden Grisport werklaarzen echt soelaas. Van werklaarzen van dit merk kun je namelijk aan als het gaat om veiligheid. Tegelijkertijd staan deze schoenen bekend om hun comfort en hun betrouwbare pasvorm.

Om meer inzicht te krijgen in de kwaliteit van Grisport en in de verschillende veiligheidsklassen die er bestaan wat betreft werklaarzen en -schoenen kun je ook even de volgende alinea lezen.

grisport werklaarzen

De verschillende veiligheidsniveaus benoemd en verklaard

De werklaarzen en -schoenen van Grisport hebben minimaal het veiligheidsniveau S3. Voor de volledigheid benoemen we hieronder de bestaande veiligheidsniveaus:

  • S1: antistatische schoenen met een veiligheidsneus
  • S1P: hetzelfde als S1, maar dan inclusief een veiligheidszool.
  • S2: idem aan S1-schoenen, zij het dan uitgerust met extra waterafstotende kwaliteiten.
  • S3: een combinatie van S1 en S2.
  • S4: deze schoenen en laarzen hebben een stalen of composieten veiligheidsneus. De laarzen zelf zijn gemaakt van bijvoorbeeld kunststof, rubber of PU. Ze zijn hoe dan ook waterdicht, ongeacht het materiaal waar ze van zijn gemaakt.
  • S5: de beste en veiligste werkschoenen en -laarzen die er zijn. Deze hebben dezelfde kwaliteiten als S4-schoenen, maar dan uitgebreid met een antislipprofiel en een extra tussenzool.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *