Wat is gehard glas op maat?

Gehard glas op maat

Als je om je heen gaat kijken zie je vaak veel glas en dat lijkt vaak hetzelfde, maar er zit toch vaak verschil in. Als je van dichtbij gaat kijken naar glas kan je wel verschil zien, want dan kan je bijvoorbeeld zien of het enkel glas is of dubbel. Je hebt allerlei soorten glas en één daarvan is gehard glas op maat, maar wat is het precies? Als je het heel simpel gaat bekijken is het gewoon eenvoudig glas, maar dan is het glas gehard. Gehard glas is eigenlijk gewoon glas, maar dan veel steviger. Je ziet vrijwel geen verschil tussen gehard glas en normaal glas, maar dat maakt het glas ook zo uniek.

Voordelen

Als je gaat kijken naar gehard glas op maat zie je dat er andere voordelen aan zitten, maar welke dan? Gehard glas is glas dat verwarmd is en dus harder wordt, maar daardoor wordt het glas een stuk steviger. Gehard glas is vier tot vijf keer sterker dan normaal glas, hierdoor heb je dus zeker weten een stevig stuk glas. Dit stevige glas wordt ook vaak gebruikt bij bijvoorbeeld douchedeuren, want dan gaat de deur minder snel kapot. Je wilt natuurlijk niet dat je tijdens het douchen de deur kapot gaat, hierdoor is steviger glas dus ook ideaal. De prijs van het glas is ook gewoon relatief hetzelfde, terwijl het vier tot vijf keer steviger is.

Gehard glas op maat

Waar?

Als je graag gehard glas op maat wilt moet je wel weten waar je het kan vinden, want anders kan je het ook niet krijgen. Gehard glas is erg eenvoudig te vinden, want het is erg populair in de bouw sector. Er zijn ook een aantal bedrijven die het glas meteen op maat maken, maar dat doen er maar weinig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *