Voordelen brievenbus doosjes

noppenfolie

Je hebt het vast wel eens zelf meegemaakt, je hebt wat besteld en dan moet je het een dag later bij de buren ophalen. Of het is in een grote doos verzonden en je moet het bij een afhaalpunt ophalen. Of de post komt een dag later terug en dan ben je er niet. Allemaal erg vervelend en daarom moet er ook gekeken worden of dat het verzonden kan worden in brievenbus doosjes. Hierdoor ben je van namelijk van vele gemakken voorzien, maar de consument ook. Ze hoeven dan niet iedere keer thuis te zijn wanneer dat er wat wordt bezorgd. Maar ook doordat we tegenwoordig veel online bestellen is het goed om eens te kijken of dat we daar meer rekening mee kunnen houden. Soms wordt een klein product in een hele grote doos verzonden, zonde toch? Er moet daarom vaker gekeken worden of dat het in de brievenbus doosjes verzonden kan worden, goedkoper, beter voor het milieu en de consument zal er blij mee zijn als zij bij thuiskomst het pakketje in de brievenbus vinden.  

Gebruik noppenfolie

De meeste mensen hebben wel eens noppenfolie in hun handen gehad. Het wordt momenteel dan vaak ingezet om dozen op te vullen en producten in te wikkelen zodat de artikelen tijdens een transport een minder grote kans hebben om te beschadigen. Een andere naam voor noppenfolie is bubbeltjesplastic. Je hebt erg veel mogelijkheden met dit product, je kunt namelijk diverse afmetingen bestellen en ook zelf kiezen welke dikte je nodig hebt. Daarbij is het goed om te weten dat het kleinste formaat een breedte heeft van 50 cm en de grootste rol is wel twee meter! Qua lengte kun je denken aan 10 tot 100 meter, en alles kan per rol worden besteld, allemaal online te regelen. Het is dan ook nog eens uit voorraad leverbaar dus als je het snel nodig hebt dan ben je hier aan het juiste adres. 

noppenfolie

Mogelijkheden met brievenbus doosjes

Je wil graag iets verzenden wat in de brievenbus doosjes past maar het kan toch wel wat extra stevigheid gebruiken? Wikkel dan je product in de noppenfolie en dan kun je zorgen dat het extra goed verpakt is. Je doet er toch ook alles aan om te voorkomen dat het tijdens het transport kapot kan gaan? Een goede keuze om hier daarom even in te investeren, je hebt elke keer maar een klein beetje nodig, maar het kan wel veel problemen voorkomen. Het is daarom aan te raden dat je eens nagaat welke mogelijkheden er zijn, maar kijk ook goed dat je product dan nog wel in een van de brievenbus doosjes past. Voor jou een stuk goedkoper en voor de consumenten alleen maar fijn als zij alles zo uit de brievenbus kunnen halen en een pakketje bij de buren op moeten halen. Of nog een dag langer moeten wachten tot een bezorger komt. Laat het op je afkomen en laat je inspireren, dan komt het allemaal goed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *