Op zoek naar een kerstpakket met een laag budget? Wij geven je wat inspiratie

Door sommige werkgevers wordt een kerstpakket gezien als een ietwat onnodige traditie. Dit terwijl het door vele werknemers juist als een prettige blijk van waardering wordt gezien. We begrijpen ook wel dat je als werkgever de kosten laag wilt houden, maar met een kerstpakket is dat geen enkel probleem om voor elkaar te krijgen.

 Je kunt namelijk vele kerstpakketten op budget vinden. In dit artikel bespreken we daarom een optie die interessant voor je is. We baseren deze deze optie op een echte webshop die gespecialiseerd is in kerstpakketten, namelijk Kerstpakkettentip.nl Dit is dus een echt kerstpakketten die bestaat, waardoor jij zal zien wat er allemaal mogelijk is.

Kerstpakket Happy Blue

Het eerste kerstpakket op budget die we ter inspiratie geven, heet Happy Blue. Dit komt doordat elk product die je in deze pakket kunt vinden, een blauwe kleur heeft. Dit kan de verpakking zijn, maar ook het product zelf. Je vindt allerlei leuke producten in dit kerstpakket, terwijl het budget minder dan tien euro is per stuk exclusief BTW.

In dit pakket kun je voornamelijk hapjes vinden. Je vindt hartige snacks zoals toast, en kaascrackers. Deze zijn perfect bij het borrelen, net zoals de hartige crackers die je in dit pakket tegenkomt. Ook vind je een pakje Lay’s Wokkels Paprika, perfect wanneer jouw werknemer ontspannen op de bank naar een voetbalwedstrijd zit te kijken.

Ook voor de zoetekauwen is er wat leuk in dit pakket te vinden. Zo zal jouw werknemer van heerlijke kerstkoekjes kunnen genieten. Een meer passend hapje tijdens de feestdagen kun je haast niet vinden.

Drank en andere producten

Daarnaast komt jouw werknemer ook drank tegen in dit pakket. Zo is er een fles sprankelende witte wijn waar ze van kunnen genieten. Tevens is dit handig om voor oudejaarsdag mee te nemen, waardoor je twee vliegen in één klap slaat. De andere drank in dit pakket is een flesje Bavaria Premium bier. Dit is perfect om te paren met wat van de hartige hapjes die ook in dit pakket te vinden zijn. 

Verder zitten er nog twee leuke dingen in dit pakket. Als eerst zal jouw werknemer een led-licht vinden. Dit is perfect om het huis tijdens kerst wat meer op te vrolijken. Tot slot is dit kerstpakket verpakt in een feestelijke geschenkdoos zodat het pakket nog specialer wordt. Natuurlijk is deze doos ook in het blauw, zodat het perfect bij het thema van dit pakket past.

Zoals je ziet, vind je allerlei producten in dit pakket. In totaal komt dit pakket met negen artikelen. Voor een kerstpakket op budget, kun je dus aardig veel waarde hieruit halen. Er is dus zeker veel mogelijk wanneer jij een pakket op budget wilt kopen voor jouw werknemers. Er zijn natuurlijk vele andere soorten kerstpakketten zoals deze, waardoor je meer dan genoeg keuze zal hebben uit wat leuks. Nu je wat inspiratie gevonden hebt samen met de mogelijkheden, zal jouw zoektocht naar een origineel kerstpakket op budget veel soepeler verlopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *