In bulk kopen of apart kopen?

Dozensluiter

Wanneer u de kleinere verpakking sealer pack koopt, kunt u er meer dozen mee verpakken, want het wordt geleverd met 50 dozen met seal trays en een doos deksel, maar u zult de doos deksel moeten uitnemen om de seal tray eruit te halen, omdat het geen handige verpakking is om uw dozen in te pakken en te sealen, het is alleen handig om het op het deksel te sealen.

Een goede deal vinden

Als u verpakkings sealers wilt kopen kunt u het grote pak seal trays kopen voor 24.99 of u kunt twee dozen krijgen voor slechts 6.00 of u kunt 500 dozen krijgen voor 29.95 of zelfs 500 dozen voor 48.99. Als u de grote verpakking pack koopt, is het handig om dozen in te pakken en te sealen met de verpakking sealer, u kunt gemakkelijk 50 dozen plaatsen en sealen terwijl u in uw bank zit. Als u de verpakkingen sealers packs koopt bespaart u veel geld en veel werk omdat u de dozen niet terug hoeft te pellen of er überhaupt iets aan hoeft te doen, u kunt ze sealen en verzegelen en met gemak verder gaan met uw werk en werkzaamheden.

Dozensluiter

Op de juiste manier afplakken

Voor verpakking sealers kunt u deze verpakking sealer pakket die wordt geleverd met afdichting trays voor 11,45 in de standaard dozensluiter industrie, kunt u andere afdichting trays zoals dit pakket van afdichting trays, als je op internet aanbevolen dozensluiters koopt, kunt u tot 50 verpakkingen in een doos te pakken zonder het optillen van de doos deksel. U kunt ook dit handige pakket sealbalken krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *