Een van de grootste spuitgietbedrijven van Europa

spuitgietbedrijf

Je kunt bij een spuitgietbedrijf terecht voor het ontwerpen en produceren van kunststof verpakkingsmateriaal in grote hoeveelheden. Denk bijvoorbeeld aan verpakkingen van voedingsmiddelen, maar ook emmers om bloemen in te vervoeren. Bij de productie van deze verpakkingsmaterialen wordt er rekening gehouden met het milieu. Er wordt op een zo efficiënt en duurzaam mogelijke manier gewerkt in elke fase van het productieproces. Denk aan besparen op grondstoffen, energie en transport. Daarnaast zorgt het produceren van grote hoeveelheden voor minder verspilling.

In-house productontwikkeling

Eén van de grootste spuitgietbedrijven van Europa is Naber Plastics. Dit spuitgietbedrijf produceert niet alleen kunststof verpakkingsmaterialen, maar je kunt ze ook hier laten ontwerpen. Heb je dus een idee of concept dat je verder wil laten uitwerken? Dan wil Naber Plastics je hier maar al te graag in ondersteunen. De focus zal dan liggen op een betere, goedkopere en efficiëntere productie dan verpakkingsmaterialen die schadelijk zijn voor het milieu.

spuitgietbedrijf

Spuitgieten

De verpakkingsmaterialen van Naber Plastics worden geproduceerd met een proces dat spuitgieten heet. Hierbij wordt kunststof in een mal gegoten. Deze mal heeft de vorm van het gewenste product. Nadat de kunststof hard is geworden, is jouw verpakking klaar voor gebruik. Ook het spuitgieten wordt op een duurzame manier uitgevoerd. Denk aan het gebruiken van zonnepanelen om de benodigde energie te verkrijgen, of het besparen op grondstoffen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *