Bescherm het hout in je tuin

tuinbeits

Het zal je niet verbazen dat het weer nogal wisselvallig kan zijn in Nederland, waar het de ene dag prachtig weer is met zon is het de andere dag  slecht waar de regen met bakken uit de hemel komt. Wanneer je hout in de tuin hebt moet je dit goed beschermen, we hebben het dan over je houten meubelen, schuttingen en tuinhuisjes. Met tuinbeits zorg je ervoor dat het hout mooi blijft in zomer en winter, en krijgt het de bescherming die het nodig heeft. In de webshop van verfzaak.nl vind je verschillende soorten beits voor buiten.

Is de beits alleen voor de tuin?

De naam doet wel vermoeden dat je het alleen in de tuin kunt gebruiken, natuurlijk kun je het in de tuin gebruiken maar feitelijk kan het ook gewone beits zijn voor buiten. Het beschermen van hout is waarvoor de beits bedoeld is, de beits geeft precies wat het hout nodig heeft voor een langdurige en goede bescherming. Alle houtsoorten kun je ermee beitsen, er zijn ook soorten beits die je kunt gebruiken voor speciale houtsoorten. Wel is er verschil tussen vernis en beits, beits trekt echt in het hout terwijl vernis een laagje geeft over het hout. 

tuinbeits

Dekkend of transparant

Tuinbeits heb je wel in dekkend of transparant, bij transparant blijf je alle structuren van het hout zien. Bij dekkend trekt de beits in het hout en heeft je hout direct een mooie kleur, dekkende beits is in veel soorten kleuren verkrijgbaar. Hiermee bereik je dat het hout in je tuin perfect beschermd is, en je kunt genieten van de gewenste kleur van je meubelen, tuinhuis of schutting. Bij de verfzaak.nl kun je iedere gewenste kleur laten mengen, wel moet je zeker weten dat het de goede kleur is. Beits die op kleur is gemaakt kun je niet retourneren. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *