Brammetje Baas is een theatervoorstelling vol korte avonturen met jongleren, goochelen, acrobatiek, muziek, zang, dans en gesprekken.

Brammetje Baas is leuk om te zien, en zal bij kinderen erg tot de verbeelding spreken en laat op een leuke en beeldende manier zien hoe het is om ADHD te hebben. Kortom: informatief voor zowel kinderen als leerkrachten en een goede opening om ADHD meer in de klas bespreekbaar te maken’. Aldus promovenda ‘Druk in de Klas’.

‘Leuke voorstelling waarin stiekem ook kind-vriendelijke psycho-educatie over adhd is verwerkt. Aldus Arjanke Koster.

‘Wat een geweldige voorstelling. Erg goede acteurs, leuke grappen en lekker onvoorspelbaar! Publiek was zeer enthousiast. Een aanrader!’ Aldus Martin Brouwer, Teamleider Theater Kunstencentrum Idea Soest

Brammetje Baas is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tamara Bos (Zwijsen 2007) met korte verhalen over een druk jongetje dat niet stil kan zitten.  In 2012 is het boek verfilmd door Anna van der Heide. Tamara Bos schreef het scenario.

De makers van deze theatervoorstelling maakten ook: Achtste-groepers huilen niet, Oorlogsgeheimen (Jacques Vriens), De kleine kapitein (Paul Biegel) en Winky en het paard van Sinterklaas (Tamara Bos).

Klik hier en lees meer over het project Druk in de Klas.

Deze voorstelling wordt aangeboden via Van Engelenburg Theater in School

Shares
Share This