Brammetje Baas is een productie van Stichting OTO

Stichting OTO
 is in juli 2016 voortgekomen uit Stichting TOPP (opgericht in 2000) geeft scholen en educatieve instellingen advies over theatervoorstellingen die spelen in school en in schouwburgen en biedt deze ook aan. Daarnaast geeft OTO uitvoering aan productiemanagement en voert actief promotie voor theater als educatief medium.

Stichting OTO heeft twee afdelingen:

1. Theater in School (voorheen Van Engelenburg Theater in School)
Theater in School (TIS) is een impresariaat voor schoolvoorstellingen voor kinderen/ leerlingen in de leeftijd van 4-18 jaar (Primair- Voortgezet- en Middelbaar Beroepsonderwijs). Het impresariaat vertegenwoordigd professionele gezelschappen uit alle theaterdisciplines, die educatie bewust onderdeel maken van hun voorstellingen. Van klaslokaal tot speelzaal, van aula, gymzaal tot theaterzaal. In slechts 4 stappen kan een school, een cultuurpunt (intermediair) of theater een voorstelling boeken. Veel voorstellingen hebben eigen lesmateriaal of er is verdieping mogelijk middels aanvullende workshops.

2. TheaterEducatie.nl 
TheaterEducatie.nl is een landelijk online platform waar vraag en aanbod eenvoudig samenkomen. Het online platform wordt op dit moment gebruikt door aanbieders (gezelschappen) die (educatieve) theaterproducties en workshops aanbieden en afnemers (scholen en intermediairs) en functioneert als filter binnen het enorme aanbod van theatereducatie. TheaterEducatie.nl is een landelijk platform, dat regionaal specifiek kan werken en kan als promotiekanaal dienen voor aanbieders. Binnen deze twee afdelingen zijn de hoofdtaken van OTO: fondsenwerving, promotie en productie.

Binnen deze twee afdelingen zijn de hoofdtaken van OTO: fondsenwerving, promotie en productie.

Meer informatie over Stichting OTO vind je hier >>>

Shares
Share This