Creatieven:

Verhaal: Tom Sijtsma geïnspireerd op het gelijknamige filmscenario en boek van Tamara Bos
Spel: Robbie Aldjufri en Maria Noe
Regie: Pepijn Cladder
Muziek: Arthur Umbgrove en David de Jong
Decor en kleding: Elze van den Akker
Fotografie: Andy Doornhein
Idee: Tamara Bos
Uitvoerend producent: Henrike van Engelenburg
Producent: Stichting OTO
Henrike van Engelenburg

Henrike van Engelenburg

Producent

Al ruim 18 jaar produceert drs Henrike van Engelenburg professionele theaterproducties vanuit Haarlem: toneel-, familie en muziektheatervoorstellingen. Daarnaast vertegenwoordigt zij enkele talenten.

Haar bedrijf Van Engelenburg Theaterproducties is de producent van (bekroonde) familievoorstellingen zoals De Kleine Kapitein (Paul Biegel), Winky en het paard van Sinterklaas, Achtste-groepers huilen niet en Oorlogsgeheimen (Jacques Vriens), De Zandtovenaar in Afrika en Lastige Lijven (AJTS en Frans Bromet).
Naast jeugdvoorstellingen is Henrike van Engelenburg producent van opvallende muziektheaterproducties, zoals: Andermans Veren Live! (i.s.m. de AVRO), Negra (Joy Wielkens), Lieve Julia ( Elvis Costello, met o.a. Jeroen Phaff), de eenakters van Stijn van der Loo: Het lichaam liegt nooit, Gezang! en Nero en Grutte Jongen van multitalent Theun Plantinga.

Haar toneelvoorstellingen brengt zij het liefst uit in samenwerking met partners: Alles went behalve een vent, is een samenwerking met De Rode Boksbal BV, met in de hoofdrollen Gerard Cox en Joke Bruijs. De Koningin van Paramaribo deed zij i.s.m. Sunship Tree en Christiane F (met Alexandra Alphenaar) deed ze samen met Urban Myth. Haar nieuwste productie doet zij zonder partner: De Vrek van Moliere, met Immanuelle Grives, Kenneth Herdigein, Rogier Komproe, Sergio Hasselbaink e.a.

De voorstellingen worden gespeeld in theaters en zo mogelijk ook in scholen via Theater in School en het bedrijfsleven via VE in Bedrijf.

Shares
Share This