Hoi ik ben Robbie en ik speel Brammetje Baas.

Wie is Robbie Aldjufri
Op zijn vijfde begon Robbie (Amsterdam) bij Circustheater Elleboog. Met dit gezelschap speelde hij verschillende voorstellingen door het land. Na vijftien jaar circustheater besloot Robbie zich te richten op toneel. Hij nam lessen bij theatergroep DOX, en hij volgde de vooropleiding ITS DNA en de Trap. Vervolgens studeerde hij een jaar Mime aan de Hogeschool voor de Kunsten van Amsterdam, voor hij in 2009 begon aan de Toneelschool en Kleinkunst Academie van Amsterdam. In 2012 liep hij stage bij in  de voorstelling “Zadelpijn 2 het verwende nest” geregisseerd door Bruun Kuijt.
Na zijn studie speelde hij o.a. in  een telefilm van Rolf van Eijk en werkt hij als acteur bij Merlin Entertainment.
Van 2014 tot en met 2015 speelde Robbie bange Toontje in de theatervoorstelling De kleine kapitein naar de verhalen van Paul Biegel.

Scenefoto's Brammetje Baas - fotografie Andy Doornhein (7)

Hoi ik ben Maria. Ik speel Pipa Poppeling, het vriendinnetje van Brammetje.

Wie is Maria Noë
In 2001 studeerde Maria Noë (Tilburg) af aan de Akademie voor Kleinkunst aan de Hogeschool voor de Kunsten te Amsterdam. Als maker/speler was zij betrokken bij de formatie Fiveeasypieces onder regie van Ruut Weissman. Met Fiveeasypieces heeft Maria 2 CD’s op haar naam staan. In 2007 vertolkte Maria een hoofdrol in Mahoganny van Brecht bij Alba Theaterhuis en verzorgde zij een verrassend optreden tijdens de Theatertour Schreeuwstorm van Youp van ’t Hek. In 2009/2010 vertolkte Maria de rol van Annika in de productie Pippi zet de boel op stelten en voor haar rol als Annika werd zij genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award. Ook was Maria te zien in de M-Lab producties Koningin van Paramaribo en Stationstraat 169 huis in 2011 gevolgd door een kleine tour in verschillende theaters in Nederland. Maria speelde een paar seizoenen bij Jeugdtheater Sonnevanck. Vanaf het najaar 2014 vertolkte ze de rol van Maartje in Oorlogsgeheimen, ook een productie van Van Engelenburg Theaterproducties. Ook was zij te zien in o.a. de televisieserie Sluipschutters, Taart, Flikken Maastricht.

Scenefoto's Brammetje Baas - fotografie Andy Doornhein (6)

Laat je ook je foto’s van Brammetje Baas zien op Instagram met #BrammetjeBaas?

 

 

Shares
Share This